دانشکده تغذیه و علوم غذایی مهمترین خواص عناب از یک نگاه (قسمت اول): 1403/09/20 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری جلسه پویش ملی تغذیه سالم (روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تقدیر به مناسبت روز حسابدار در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری برنامه پخت آش نذری بمناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19 دانشکده تغذیه و علوم غذایی گزارش اردوی علمی پیشرفت از کارخانه نمکین به مناسبت روز دانشجو در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم پر فیض زیارت عاشورا به مناسبت ایام سوگواری دهه فاطمیه 1403/09/17 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دلیل احساس گرسنگی زودهنگام به دنبال مصرف قند ساده 1403/09/07 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/07 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تجلیل از کارکنان بسیجی فعال بمناسبت هفته بسیج دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/06 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/06
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری جلسه پویش ملی تغذیه سالم (روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19
دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تقدیر به مناسبت روز حسابدار در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری برنامه پخت آش نذری بمناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19
دانشکده تغذیه و علوم غذایی گزارش اردوی علمی پیشرفت از کارخانه نمکین به مناسبت روز دانشجو در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/19
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم پر فیض زیارت عاشورا به مناسبت ایام سوگواری دهه فاطمیه 1403/09/17
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دلیل احساس گرسنگی زودهنگام به دنبال مصرف قند ساده 1403/09/07
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/07
دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تجلیل از کارکنان بسیجی فعال بمناسبت هفته بسیج دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/06
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1403/09/06