دانشکده تغذیه و علوم غذایی غذاهای عملکردی و نقش آنها در بهبود سلامت انسان 1404/03/31 دانشکده تغذیه و علوم غذایی پیام تبریک هیئترئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت عید سعید غدیر خم 1404/03/25 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نوشیدنیهای شیرین؛ طعم خوب، عواقب بد 1404/03/25 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تغذیه و سرطان سینه: نقش رژیم غذایی در پیشگیری و بهبود درمان 1404/03/25 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تغذیه در مدیریت بیماران مبتلا به سنگهای صفراوی 1404/03/21 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آیا برای تقویت بیماران، آب گوشت صاف شده کافی است؟ 1404/03/21 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری آیین تودیع و معارفه مسئول حراست و مراسم تقدیر از مسئول روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/03/20 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش بستهبندیهای پلاستیکی در آلودگی مواد غذایی 1404/03/20 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خوراکیهای صنعتیِ فراگیر: دربارهی غذاهای فوقفرآوریشده چه میدانید؟ (قسمت دوم) 1404/03/20 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/03/18
دانشکده تغذیه و علوم غذایی پیام تبریک هیئترئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت عید سعید غدیر خم 1404/03/25
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تغذیه و سرطان سینه: نقش رژیم غذایی در پیشگیری و بهبود درمان 1404/03/25
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تغذیه در مدیریت بیماران مبتلا به سنگهای صفراوی 1404/03/21
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آیا برای تقویت بیماران، آب گوشت صاف شده کافی است؟ 1404/03/21
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری آیین تودیع و معارفه مسئول حراست و مراسم تقدیر از مسئول روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/03/20
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش بستهبندیهای پلاستیکی در آلودگی مواد غذایی 1404/03/20
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خوراکیهای صنعتیِ فراگیر: دربارهی غذاهای فوقفرآوریشده چه میدانید؟ (قسمت دوم) 1404/03/20