پیام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان
پیام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان
برنامه زنده تلویزیونی دکتر سید محمد مظلومی در برنامه عبور از کرونا شبکه استان فارس مورخ 1399/2/6
برنامه زنده تلویزیونی دکتر سید محمد مظلومی در برنامه عبور از کرونا شبکه استان فارس مورخ 1399/2/6
پیام تبریک رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز استاد
پیام تبریک رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز استاد
برگزاری اولین جلسه "مجازی"دفاع از عنوان پایان نامه دکتری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری اولین جلسه "مجازی"دفاع از عنوان پایان نامه دکتری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده در خصوص نحوه ارتقا کیفیت کلاس های آنلاین و آفلاین مجازی
برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده در خصوص نحوه ارتقا کیفیت کلاس های آنلاین و آفلاین مجازی
راهکارهای مقابله با اضافه وزن در روزهای حضور در خانه
راهکارهای مقابله با اضافه وزن در روزهای حضور در خانه
توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان
توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان
انتصاب دکتر عنایت اله بریزی به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتصاب دکتر عنایت اله بریزی به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار چهاردهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)
انتشار چهاردهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)
توصیه های تغذیه ای درخصوص کاهش استرس ناشی از ویروس کرونا
توصیه های تغذیه ای درخصوص کاهش استرس ناشی از ویروس کرونا