دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیا ویتامین C خطر بروز سرطان را کاهش می دهد؟
آیا ویتامین C خطر بروز سرطان را کاهش می دهد؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید وضعیت تغذیه ای از بوفه مدارس توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید وضعیت تغذیه ای از بوفه مدارس توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیا استفاده از جوهرقند در صنایع غذایی، سلامت را تهدید می کند؟
آیا استفاده از جوهرقند در صنایع غذایی، سلامت را تهدید می کند؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و محصولات غذایی و ارگانیک به مناسبت روز دانشجو
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و محصولات غذایی و ارگانیک به مناسبت روز دانشجو
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بزرگداشت روز پژوهش و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بزرگداشت روز پژوهش و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم یلدای فاطمی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم یلدای فاطمی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم آئین وداع با پیکر شهید گمنام با حضور گسترده اساتید و کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم آئین وداع با پیکر شهید گمنام با حضور گسترده اساتید و کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه مانور زلزله در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه مانور زلزله در دانشکده تغذیه و علوم غذایی