دانشکده تغذیه و علوم غذایی
استفاده از جوش شیرین در طبخ نان، چه تاثیری دارد؟
استفاده از جوش شیرین در طبخ نان، چه تاثیری دارد؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تقدیر از پرسنل کتابدار دانشکده تغذیه به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار
تقدیر از پرسنل کتابدار دانشکده تغذیه به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری هشتمین "سه شنبه مهدوی" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری هشتمین "سه شنبه مهدوی" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیین تقدیر از رابط قرآن و عترت دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیین تقدیر از رابط قرآن و عترت دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه هماهنگی جهت برپایی اردوی جهادی خدمت در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه هماهنگی جهت برپایی اردوی جهادی خدمت در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مبتلایان به بیماری دیابت از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟
مبتلایان به بیماری دیابت از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری وبینار" آشنایی والدین دانشجویان نو ورود با مسائل دانشکده "
برگزاری وبینار" آشنایی والدین دانشجویان نو ورود با مسائل دانشکده "
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار بیست و چهارمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
انتشار بیست و چهارمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آنچه باید در هنگام سرخ کردن مواد غذایی بدانیم
آنچه باید در هنگام سرخ کردن مواد غذایی بدانیم