دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نقش رژیم غذایی در بهبود سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
نقش رژیم غذایی در بهبود سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه آموزشی خلاقیت و نوآوری
برگزاری کارگاه آموزشی خلاقیت و نوآوری
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور مسئولین و اعضای شورای مدیران فرهنگی دانشگاه
برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور مسئولین و اعضای شورای مدیران فرهنگی دانشگاه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیا گرم کردن مجدد برنج باعث سمی شدن آن می شود؟
آیا گرم کردن مجدد برنج باعث سمی شدن آن می شود؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار هفدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
انتشار هفدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جلسه هم اندیشی و همفکری جهت برطرف نمودن مشکلات تغذیه ای کارشناسان تغذیه
جلسه هم اندیشی و همفکری جهت برطرف نمودن مشکلات تغذیه ای کارشناسان تغذیه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
فراخوان مسابقه دلنوشته " سردار دلها"
فراخوان مسابقه دلنوشته " سردار دلها"
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تسلیت بمناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
پیام تسلیت بمناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)