دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری نمایشگاه حجاب به مناسبت روز حجاب و عفاف
برگزاری نمایشگاه حجاب به مناسبت روز حجاب و عفاف
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
راه های کاهش مصرف غذاهای فراوری شده در رژیم روزانه
راه های کاهش مصرف غذاهای فراوری شده در رژیم روزانه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری وبینار به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)
برگزاری وبینار به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
افزایش ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پلی ساکاریدهای میگو و خرچنگ
افزایش ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پلی ساکاریدهای میگو و خرچنگ
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
عرض تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ی امام محمد تقی (ع)
عرض تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ی امام محمد تقی (ع)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار نوزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
انتشار نوزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نکات تغذیه ای در مبتلایان به سندروم «شوگرن»
نکات تغذیه ای در مبتلایان به سندروم «شوگرن»
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
ویتامین D را در پاندمی کووید19 جدی تر بگیریم!
ویتامین D را در پاندمی کووید19 جدی تر بگیریم!