دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارکناناساتیددانشجویان
EN
  • خانه
  • معرفی دانشکده
    • تاریخچه
    • چارت سازمانی
    • منابع و امکانات آموزشی
    • روسای دانشکده در گذر زمان
    • افتخارات دانشکده
    • گالری تصاویر دانشکده
  • واحد های اداری
    • ریاست
    • معاونت آموزشی
    • معاونت پژوهشی
    • معاونت تحصیلات تکمیلی
    • معاونت فرهنگی و دانشجویی
    • معاونت پشتیبانی
    • کمیته ها
  • گروه های آموزشی
    • کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
    • گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
    • گروه تغذیه جامعه
    • گروه تغذیه بالینی
  • خدمات
    • فرم ها و دستورالعمل ها
  • ارتباط با ما
    • پرسش های متداول
    • تماس با ما
    • شماره تماس های داخلی دانشکده
  • صفحه اصلی
  • معاونت پشتیبانی
  • آموزش ضمن خدمت
  • دستور العمل و آیین نامه ها
  • معاون پشتیبانی
  • کارکنان معاونت پشتیبانی
  • اهداف و وظایف
  • پمفلت ها
    • قوانین مرخصی
    • قوانین اداری
  • صندوق قرض الحسنه
  • بیمه تکمیلی کارکنان
  • آموزش ضمن خدمت
    • دستور العمل و آیین نامه ها
    • معرفی و شرایط احراز پست
    • مطالب آموزشی
      • امر به معروف و نهی از منکر
      • تربیت فرزند
دستورالعمل ها و آیین نامه ها
 
 

 دستورالعمل نظام آموزش و توانمند سازی کارمندان

 بخشنامه در خصوص شرکت در دوره آموزشی

 جدول محاسبه امتیاز دوره های آموزش ضمن خدمت

 دستورالعمل ارتقا و رتبه کارکنان

 شرایط انتخاب مدرسین

ضوابط صدور گواهی معادل سازی تدریس

سیستم مدیریت آموزشی سباوزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکیمجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)جستجو در کتابخانه علوم پزشکیسامانه علم سنجی اعضای هیات علمیسامانه نشریات علمی علوم پزشکی شیرازدفتر مقام معظم رهبرینهاد ریاست جمهورینوپاسامانه پژوهشیارسامانه یکپارچه اطلاعات کارمند
آدرس:شیراز- بلوار رازی- روبروی باشگاه ورزشی برق- دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کدپستی:7153675500

تلفن: 8-7251001-0713

پست الکترونیک: scnutrition@sums.ac.ir


آمار بازدید سایت : 154104
آخرین بروز رسانی:1404/02/20 13:32

  • کتابخانه
  • امور فرهنگی و دانشجویی
  • امور کارکنان