کارکنان
اساتید
دانشجویان
EN
خانه
معرفی دانشکده
تاریخچه
چارت سازمانی
منابع و امکانات آموزشی
روسای دانشکده در گذر زمان
افتخارات دانشکده
واحد های اداری
ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت تحصیلات تکمیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی
معاونت پشتیبانی
روابط عمومی
کمیته ها
گروه های آموزشی
کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
گروه تغذیه جامعه
گروه تغذیه بالینی
خدمات
پرسش های متداول
فرم ها و دستورالعمل ها
آزمایشگاه ها
کتابخانه
آموزش مجازی
دفتر METRIO
دفتر متریو
ارتباط با صنعت
دفتر ارتباط با صنعت
دفتر خدمات فنی و مهندسی
ارتباط با ما
تماس با ما
شماره تماس های داخلی دانشکده
صفحه اصلی
کمیته ها
تحول اداری
کمیته بهبود سیستم ها و روش ها
اهداف و وظایف کمیته بهبود
تحول اداری
کمیته HSE
اعضای کمیته
HSEدر آزمایشگاه
دستورالعمل های HSE
MSDS
آب ژاول
استات سدیم
استن
استو نیتریل
اسید نیتریک
اسید کلریدریک
دی کلرومتان
فرمالدئید
کلروفرم
کلرید آنتیموان
کلرید ید
محلول ید
هگزان
لیست مواد اولیه شیمیایی
کمیته مدیریت دانش
آشنایی با کمیته مدیریت دانش
راهنمای ثبت ایده
اعضاء کمیته مدیریت دانش
مطالب آموزشی کمیته
پمفلتها
پمفلت 1
پمفلت 2
پمفلت 3
گاهنامه
مقاله
دستورالعمل مدیریت دانش
کمیته رسیدگی و پاسخگویی به شکایات
شرح وظایف کمیته
روند پاسخگویی و رسیدگی به شکایات
پمفلت شکایات
فرم شماره یک شکایات
فرم شماره دو شکایات
کمیته صیانت از حقوق شهروندی
اهداف کمیته
مسئول کمیته صیانت
اعضا کمیته
شیوه نامه ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی
منشور اخلاقی دانشجویان
منشور اخلاقی کارکنان
جدول زمانبندی جلسات
کمیته رفاهی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مسئول کمیته رفاهی
کمیته مدیریت سبز دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مسئول کمیته مدیریت سبز
کمیته نظارت بر طرح های عمرانی
مسئول کمیته نظارت
کمیته ضمن خدمت
معرفی کمیته
مسئول کمیته
کمیته تربیت بدنی
شرح وظیفه کمیته
رابطین کمیته
کمیته بهبود سیستم ها و روش ها
مسئول کمیته بهبود
اهداف و وظایف کمیته بهبود
اعضاء کمیته
اهداف و وظایف
اهداف :
1- به حداقل رساندن خطاها
2- کاهش ضایعات
3- بهبود بهره وری و کارآیی سیستم
وظایف:
اولویت بندی فرایندهای دانشگده و شناسایی فرایندهای قابل ارتقا
شناسایی و تجزیه و تحلیل فرآیندها جهت بهینه سازی عملکرد
اصلاح فرآیند
اجرای فرایندهای اصلاح شده
کتابخانه
امور فرهنگی و دانشجویی
امور کارکنان