معرفی کمیته رفاهی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

 

کمیته رفاهی دانشکده همراه و همگام با دستورالعمل های دانشگاه به ارایه خدمت های رفاهی به کارکنان و استادان محترم دانشکده تغذیه و علوم غذایی می پردازد:

  1. ارایه خدمات رفاهی به همکاران شامل تفاهم نامه های اداره رفاه دانشگاه و دانشکده.
  2. ارایه تسهیلات سهمیه بندی شده بانکی از طرف دانشگاه به همکاران.
  3. خدمات بیمه تکمیل درمان شامل اطلاع رسانی مرحله های ثبت نام، پیگیری امور بیمه تکمیلی همکاران با دانشگاه.
  4. امور مربوط به سلامت کارکنان و معرفی همکاران به واحد پایش سلامت دانشگاه ( کوهورت ).
  5. ارایه خدمات گردشگری، اردوهای زیارتی و تفریحی.