معرفی کمیته مدیریت سبز دانشکده تغذیه و علوم غذایی |
کمیته مدیریت سبز دانشکده پیرو دستورالعمل های دانشگاه و با همکاری واحد فنی دانشکده امور مربوط به مدیریت سبز و حامل های انرژی را در دانشکده تغذیه و علوم غذایی نظارت و پیگیری می کند:
- بررسی موردها و کمبودهای مربوط به زیست محیطی مانند آب و هوا، صدا، انرژی و محیط داخلی و خارجی دانشکده و تنظیم صورتجلسه و گزارش برای رفع مشکل.
- پیگیری امور مربوط به پسماند و بازیافت منابع.
- مستندسازی کلیه امور مربوط به حامل های انرژی برای بهینه سازی مصرف.
- پیگیری سایر امور شامل مدیریت پربازده، حمل و نقل، مصرف کاغذ، خرید، بهینه سازی و ....