| ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی |
|
ردیف |
عنوان درس |
طرح دوره |
طرح درس |
راهنمای مطالعاتی |
|
1 |
اصول تحقیق و مقاله نویسی |
|||
|
2 |
ایمنی شیمیایی مواد غذایی |
|||
|
3 |
ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده های دامی |
|||
|
4 |
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی |
راهنمای مطالعاتی |
||
|
5 |
بهداشت و ایمنی شیر و فراورده های آن |
|||
|
6 |
عفونت ها و مسمومیت های میکروبی مواد غذایی |
|||
|
7 |
ایمنی و کیفیت روغن ها و چربیهای خوراکی |
|||
|
8 |
ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنی ها |
|||
|
9 |
سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی |
|||
|
10 |
ایمنی و کیفیت غلات، میوه و سبزی |
|||
|
11 |
بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری |
|||
|
12 |
کنترل کیفیت آماری مواد غذایی |