| ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی | 
| ردیف | عنوان درس | طرح دوره | طرح درس | راهنمای مطالعاتی | 
| 1 | اصول تحقیق و مقاله نویسی | |||
| 2 | ایمنی شیمیایی مواد غذایی | |||
| 3 | ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده های دامی | |||
| 4 | سیستم های اطلاع رسانی پزشکی | راهنمای مطالعاتی | ||
| 5 | بهداشت و ایمنی شیر و فراورده های آن | |||
| 6 | عفونت ها و مسمومیت های میکروبی مواد غذایی | |||
| 7 | ایمنی و کیفیت روغن ها و چربیهای خوراکی | |||
| 8 | ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنی ها | |||
| 9 | سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی | |||
| 10 | ایمنی و کیفیت غلات، میوه و سبزی | |||
| 11 | بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری | |||
| 12 | کنترل کیفیت آماری مواد غذایی |