معرفی دفتر

 

دفتر خدمات فنی و مهندسی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال ۱۴۰۱ به منظور تسهیل در ارائه خدمات فنی و مهندسی به صنعتگران استان فارس در محل دانشکده تغذیه و علوم غذایی تأسیس شد. هدف از راه اندازی این دفتر ارائه خدمات مشاوره ای، خدمات فنی و تخصصی به کارآفرینان و صنعتگران در استان فارس می باشد. در این دفتر از توان متخصصین صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی به منظور ارائه هر چه بهتر خدمات فنی و مهندسی جهت کوتاه سازی و تسهیل راه اندازی کسب کارهای کوچک، متوسط و بزرگ استفاده خواهد شد.