کارکنان
اساتید
دانشجویان
EN
خانه
معرفی دانشکده
تاریخچه
چارت سازمانی
منابع و امکانات آموزشی
روسای دانشکده در گذر زمان
افتخارات دانشکده
واحد های اداری
ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت تحصیلات تکمیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی
معاونت پشتیبانی
روابط عمومی
کمیته ها
گروه های آموزشی
کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
گروه تغذیه جامعه
گروه تغذیه بالینی
خدمات
پرسش های متداول
فرم ها و دستورالعمل ها
آزمایشگاه ها
کتابخانه
آموزش مجازی
دفتر METRIO
دفتر متریو
ارتباط با صنعت
دفتر ارتباط با صنعت
دفتر خدمات فنی و مهندسی
ارتباط با ما
تماس با ما
شماره تماس های داخلی دانشکده
صفحه اصلی
ریاست
شورای امربه معروف و نهی از منکر
پیام ریاست
رسالت و چشم انداز دانشکده
کارکنان حوزه ریاست
روابط عمومی
شورای امربه معروف و نهی از منکر
اعضا
معرفی
دفتر توسعه آموزش (EDO)
معرفی
مدیر EDO
کارشناس EDO
ارزشیابی اساتید
روش های ارزیابی
ارزیابی اساتید
ارزیابی درونی
ارزیابی همتایان
برنامه عملیاتی EDO
برنامه عملیاتی 1402
برنامه عملیاتی 1403
فرم های خام
فرم طرح درس
فرم طرح دوره
فرم study guide
ارتباط با رئیس دانشکده
دبیرخانه شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه
کتابخانه
امور فرهنگی و دانشجویی
امور کارکنان