کارشناسی علوم تغذیه

 

ردیف

عنوان درس

طرح دوره

طرح درس

راهنمای مطالعاتی

1

تغذیه و ژنتیک

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

2

جامعه شناسی پزشکی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

3

خدمات تغذیه ای در مراقبتهای اولیه بهداشتی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

4

رژیم درمانی 1

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

5

رژیم درمانی 2

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

6

تغذیه اساسی1

    طرح دوره   

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

7

شیمی مواد غذایی

  طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

8

پاتوفیزیولوژی1

  طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

9

ارزیابی وضع تغذیه

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

10

اصول تنظیم برنامه غذایی

  طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

11

تغذیه در دوران های مختلف

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

12

اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

13

بیماریهای ناشی از سوءتغذیه

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

14

رژیم درمانی 3

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

15

رژیم درمانی 4

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

16

تداخل غذا و دارو

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

17

مکمل های غذایی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

18

اصول نگهداری مواد غذایی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

19

آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

20

اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

21

آموزش و مشاوره تغذیه

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

22

بهداشت و مسمومیت

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

23

پاتوفیزیولوژی 2

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

24

مدیریت خدمات غذایی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

25

اصطلاحات پزشکی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

26

اکولوژی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

27

تغذیه گروه های ویژه

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

28

فارماکولوژی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

29

کارآموزی در عرصه بالینی 1 و 2

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی

30

میکروب شناسی مواد غذایی

طرح دوره

 طرح درس

 راهنمای مطالعاتی