| کارشناسی علوم تغذیه | 
| ردیف | عنوان درس | طرح دوره | طرح درس | راهنمای مطالعاتی | 
| 1 | تغذیه و ژنتیک | راهنمای مطالعاتی | ||
| 2 | جامعه شناسی پزشکی | طرح دوره | ||
| 3 | خدمات تغذیه ای در مراقبتهای اولیه بهداشتی | |||
| 4 | رژیم درمانی 1 | |||
| 5 | رژیم درمانی 2 | |||
| 6 | تغذیه اساسی1 | |||
| 7 | شیمی مواد غذایی | |||
| 8 | پاتوفیزیولوژی1 | |||
| 9 | ارزیابی وضع تغذیه | |||
| 10 | اصول تنظیم برنامه غذایی | |||
| 11 | تغذیه در دوران های مختلف | |||
| 12 | اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه | |||
| 13 | بیماریهای ناشی از سوءتغذیه | |||
| 14 | رژیم درمانی 3 | |||
| 15 | رژیم درمانی 4 | |||
| 16 | تداخل غذا و دارو | |||
| 17 | مکمل های غذایی | |||
| 18 | اصول نگهداری مواد غذایی | |||
| 19 | آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی | راهنمای مطالعاتی | ||
| 20 | اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی | |||
| 21 | آموزش و مشاوره تغذیه | |||
| 22 | بهداشت و مسمومیت | |||
| 23 | پاتوفیزیولوژی 2 | |||
| 24 | مدیریت خدمات غذایی | |||
| 25 | اصطلاحات پزشکی | |||
| 26 | اکولوژی | |||
| 27 | تغذیه گروه های ویژه | |||
| 28 | فارماکولوژی | |||
| 29 | کارآموزی در عرصه بالینی 1 و 2 | |||
| 30 | میکروب شناسی مواد غذایی |