| کارشناسی علوم تغذیه |
|
ردیف |
عنوان درس |
طرح دوره |
طرح درس |
راهنمای مطالعاتی |
|
1 |
تغذیه و ژنتیک |
راهنمای مطالعاتی |
||
|
2 |
جامعه شناسی پزشکی |
طرح دوره |
||
|
3 |
خدمات تغذیه ای در مراقبتهای اولیه بهداشتی |
|||
|
4 |
رژیم درمانی 1 |
|||
|
5 |
رژیم درمانی 2 |
|||
|
6 |
تغذیه اساسی1 |
|||
|
7 |
شیمی مواد غذایی |
|||
|
8 |
پاتوفیزیولوژی1 |
|||
|
9 |
ارزیابی وضع تغذیه |
|||
|
10 |
اصول تنظیم برنامه غذایی |
|||
|
11 |
تغذیه در دوران های مختلف |
|||
|
12 |
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه |
|||
|
13 |
بیماریهای ناشی از سوءتغذیه |
|||
|
14 |
رژیم درمانی 3 |
|||
|
15 |
رژیم درمانی 4 |
|||
|
16 |
تداخل غذا و دارو |
|||
|
17 |
مکمل های غذایی |
|||
|
18 |
اصول نگهداری مواد غذایی |
|||
|
19 |
آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی |
راهنمای مطالعاتی |
||
|
20 |
اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی |
|||
|
21 |
آموزش و مشاوره تغذیه |
|||
|
22 |
بهداشت و مسمومیت |
|||
|
23 |
پاتوفیزیولوژی 2 |
|||
|
24 |
مدیریت خدمات غذایی |
|||
|
25 |
اصطلاحات پزشکی |
|||
|
26 |
اکولوژی |
|||
|
27 |
تغذیه گروه های ویژه |
|||
|
28 |
فارماکولوژی |
|||
|
29 |
کارآموزی در عرصه بالینی 1 و 2 |
|||
|
30 |
میکروب شناسی مواد غذایی |