کارکنان
اساتید
دانشجویان
EN
خانه
معرفی دانشکده
تاریخچه
چارت سازمانی
منابع و امکانات آموزشی
روسای دانشکده در گذر زمان
افتخارات دانشکده
گالری تصاویر دانشکده
واحد های اداری
ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت تحصیلات تکمیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی
معاونت پشتیبانی
کمیته ها
گروه های آموزشی
کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
گروه تغذیه جامعه
گروه تغذیه بالینی
خدمات
فرم ها و دستورالعمل ها
ارتباط با ما
پرسش های متداول
تماس با ما
شماره تماس های داخلی دانشکده
صفحه اصلی
ریاست
دفتر توسعه آموزش (EDO)
برنامه دروس
برنامه درسی دکترا
پیام ریاست
رسالت و چشم انداز دانشکده
کارکنان حوزه ریاست
روابط عمومی
شورای امربه معروف و نهی از منکر
اعضا
معرفی
دفتر توسعه آموزش (EDO)
معرفی
مدیر EDO
کارشناس EDO
ارزشیابی اساتید
روش های ارزیابی
ارزیابی اساتید
ارزیابی درونی
ارزیابی همتایان
برنامه عملیاتی EDO
برنامه عملیاتی 1402
برنامه عملیاتی 1403
برنامه عملیاتی 1404
فرم های خام
فرم طرح درس
فرم طرح دوره
فرم study guide
برنامه دروس
برنامه درسی کارشناسی علوم تغذیه
برنامه درسی کارشناسی ارشد
ارشد علوم تغذیه
ارشد تغذیه بالینی
ارشد تغذیه جامعه
ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
برنامه درسی دکترا
دکترا علوم تغذیه
دکترا بهداشت و ایمنی مواد غذایی
ارتباط با رئیس دانشکده
دبیرخانه شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه
ارتباط با صنعت
دفتر ارتباط با صنعت
مقدمه
اعضای دفتر ارتباط با صنعت
شرح وظایف و اهم فعالیت های دفتر
فرم ها و آیین نامه ها
فرآیندها، فرم ها و آیین نامه های دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه
اطلاعات مالی مورد نیاز جهت عقد قرارداد
سوابق طرح ها
ارتباط با صنعت دانشگاه
پروژه ها و دستاوردها
دفتر خدمات فنی و مهندسی
معرفی دفتر
مدیر دفتر خدمات فنی و مهندسی
اعضای شورای دفتر خدمات فنی و مهندسی
خدمات قابل ارائه
لیست قیمت دفتر خدمات فنی مهندسی
کتابخانه
امور فرهنگی و دانشجویی
امور کارکنان